My first blog

Door Exphy op maandag 28 december 2009 15:41 - Reacties (6)
Categorie: MISC, Views: 5.105

Zo, na een paar dagen van flink modden eindelijk de 5k karma gehaald zodat ik een blog kan openen. Nooit geweten dat je zoveel karma kreeg voor het modden op de FP, mischien ga ik wel zo door zodat ik ook een fotoalbum kan openen O+

Nu natuurlijk de vraag waarom ik zoveel heb staan modden. Over een jaar of anderhalf wil ik naar zuid afrika gaan om daar een half jaartje te gaan studeren, dat moet natuurlijk bijgehouden worden :Y En met deze blog kan ik jullie lekker gaan vervelen met de voorbereidingen(waarvan het openen van de blog zo'n beetje 't eerste is wat ik doe :'))

In de tussentijd voordat ik wel ga ga ik bloggen over wat ik eet(denk aan recepten, reviews van goed eten) waar ik foto's van maak(wat ik nog niet zo goed doe), reviews van dingen die ik koop(mits interessant genoeg natuurlijk) en alles waar ik gewoon zin heb om over te bloggen en te ranten

Ik zal m'n best doen om het allemaal een beetje op niveau te houden zodat lezen van mijn blogs ook daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft.

niet vergeten een berichtje achter te laten he :Y)

tot zover mijn eerste blog en dat er nog vele mogen volgen

Volgende: Tiramisu met Tia Maria 12-'09 Tiramisu met Tia Maria

Reacties


Door Tweakers user ndsc, maandag 28 december 2009 15:52

Amusante eerste blog, in tegenstelling tot andere mensen hier :+ . Een half-jaar studeren in Zuid-Afrika is niet niks. Wat studeer je precies?

Door Tweakers user twixx, maandag 28 december 2009 16:24

En nu je belofte waarmaken van al die blog-items :)

Door Tweakers user Attitude, maandag 28 december 2009 17:43

eerst zien, dan geloven!

Door Tweakers user Powrskin, maandag 28 december 2009 18:22

Views: 549 dat schiet al goed op en dat terwijl er werkelijk nog niets boeiends staat :)

Door Tweakers user BinaryRun, maandag 28 december 2009 21:15

Succes met je reis en je blog. Je hebt knap rap gemod om zo snel zoveel karma te verwerven :)

Door Tweakers user Exphy, maandag 28 december 2009 22:01

@ndsc
Doe op 't moment Technische Bestuurskunde in Delft

@
twixx, dat is wel de bedoeling

@Attitude
niet zo'n kapsones he :{w

@Powrskin
doe ik toch nog goed he

@Hinkl
Bedankt. Het was geen 5k karma in een paar dagen hoor, ongeveer 700 in 3, de rest had ik al vergaard in mijn jaren hiervoor

Reageren is niet meer mogelijk